1-2-1 Concept

Steeds meer bedrijven willen een gedegen advies tegen lagen kosten. Het mogelijk is om 30 jaar ervaring in te huren voor maar 4 uur! Een andere kijk, even buiten de gewone paden denken (out-off-the-box), levert meer op dan blijven doorgaan op de ingeslagen weg. Soms is er onvoldoende tijd om een rapport of plan de aandacht te geven die nodig is. Ook kan het helpen om een ander naar een rapport te laten kijken om tunnelvisie te voorkomen.

Als 1-2-1 Consulting een rapport doorleest, dan is het heel goed mogelijk dan met één essentiële vraag of opmerking het geld in veelvoud wordt terugverdiend, soms meer dan het 100-voudige. Klankborden en spiegelen kan helpen bij het managen van een afdeling of bij het starten van een project.

1-2-1 Consulting vindt dat dingen en de samenhang van dingen in de bedrijfskunde en ICT is onnodig complex worden gemaakt. 1-2-1 Consulting brengt de dingen weer terug naar de basis, zodat iedereen weer berijpt wat er wordt bedoeld en zelf de oplossingen kan zien. De meeste projecten meer tijd kosten dan noodzakelijk, maar dat niemand dat ziet als alles binnen de planning blijft. Toch is er geld te besparen als vreemde ogen naar een project kijken. Het kost weinig en levert veel op.

Met het 1-2-1 concept is het mogelijk om 30 jaar ervaring in te huren in 4 uur:

1 uur intake en verzamelen informatie

2 uur advies uitwerken

1 uur presentatie en implementeren

 

Een betrouwbaar advies voor € 400,-